CNC drejning af aksler i brille.

CNC drejning af aksler i brille.

Til vores SL-253 drejebænk har vi en hyd brille som kan tage optil en 110mm aksel. Vi kan lave indv. bearbejdning i en sådan en aksel på som er max. 800mm i længden.

read more

CNC fræsning m. 4 aksler i Bearbejdningscenter

CNC fræsning m. 4 aksler i Bearbejdningscenter

Vi her et Nikken dele app det er fuldt styret fra maskinen styring. Vi har en 200mm centrer patron monteret på planet og vi kan have et emne på ca. 450mm mellem patronen og pinolen. Pinol højden er 175mm.

read more

Firma Profil

Firma Profil

Maskinfabrikken Tillquist Nielsen A/S så dagen lys i 1996. Det er indehaveren Hans-Olaw Tillquist Nielsen der startede firmaet og det er gået fremad lige siden da. I maj 2000 kom sønnen, Morten ind i firmaet på fuld tid og 2 nye maskiner blev købt samme år…… En CNC drejebænk Mori Seiki SL-253 og et bearbejdningscenter Mori Seiki SV-503 m. Nikken dele apparat. Vi er en lille virksomhed der hovedsagligt fremstiller små serier, lige fra 1 stk. til 50-60 stk. Vores force er at vi er meget fleksibel, da vi nemt og hurtig kan omstille produktionen. Vi bearbejder i alle matriale gruppe, så som Stål, Rustfast stål, Aluminium, Messing, Bronze, POM, PETP og mange flere. Vi har enda også bearbejdet emner i...

read more

Ny web-site under udvikling

Velkommen til Tillquist Nielsen nye web-site. Vores tidliger side kan ses her

read more